Blog

Lo Carreró participa a les Jornades Europees del Patrimoni

 

Per primer cop, Lo Carreró es va sumar el cap de setmana del 7 i 8 d’octubre a les Jornades Europees del Patrimoni que se celebren a tota Europa i que organitza a Catalunya el servei de Patrimoni Cultural del la Generalitat.

 

 

L’espai va obrir les seves portes perquè els visitants poguessin descobrir les peculiaritats arquitectòniques i històriques de l’indret i, a més, va oferir una sèrie d’actuacions que s’emmarcaven dins de l’oferta d’espectacles de la novena edició de Montgai Màgic.

 

 

Mags com Shado, Magic Titu, Alèxis Pardo o Lynch van omplir l’escenari del Passatge Antic de Lo Carreró amb la seva màgia de proximitat.

 

 

Montgai, a través de Lo Carreró, va ser un dels 200 municipis catalans que van participar a l’edició 26 d’aquesta iniciativa europea, programant en total unes 300 activitats al llarg dels dos dies de jornades.