Blog

Lo Carreró es presenta al poble de Montgai

Lo Carreró ha iniciat una nova etapa prèvia a la inauguració oficial de l’espai amb la presentació del projecte cultural i de dinamització social, turística i econòmica als veïns i veïnes de Montgai el passat 25 de març.

L’acte va tenir lloc al mateix Carreró i va servir també perquè els habitants de la població poguessin veure l’etapa final de les obres de recuperació d’aquest espai patrimonial.

La celebració va comptar amb la presència de Juli Alegre, director del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, Jaume León, promotor turístic i cultural, Jaume Gilabert, alcalde de Montgai, i Sílvia Colomé, directora de Lo Carreró.

La presentació va despertar l’interès de la població, que va omplir l’antic vial medieval, i va servir per explicar les activitats que s’hi realitzaran, com concerts, màgia, maridatges, cates de vins, xerrades… “El ventall és molt ampli”, va apuntar Colomé alhora que convidava a tots els veïns i veïnes a col·laborar en el projecte.